dilluns, 1 de setembre del 2008

Sant Felix ! ! ! !


Una de les actuacions més importants de aquest any 2008 apart del Concurs casteller que es produiria aquest mateix any, i la Mercè per el cas del Castellers de Barcelona .



Es presentava una actuació atractiva ja que queia en dissabte i aquest fet produïa que hi hagués més assistents que altres anys i el temps sense núvols acompanyava molt .....Ja es portava escalfant amb rumors de castells que farien les colles com ara el 3d9fa i la 2d9fm de la Vella o el 4d9fa de Vilafranca , algunes van aconseguir els seus objectius , d'altres nomes es van quedar a mitges fent evident que encara els i falta treballar-los .



Amb aquesta actuació algunes colles van demostrar que tornàvem a començar a agafar el nivell que es tenia com ara els CdV que un els últims mesos es va dubta de que pogusin fer un bon sant Fèlix i la veritat es que van estar a la altura de la diada ,l'altre colla que va demostrar que havia recuperat el nivell que tenia abans era la Vella de Valls recuperant una actuació amb 2 castells de gama extra com eren la 2d9fm i el pd8fm ja que feien molts anys que no ho tornàvem a realitzar . Les altres dos colles no van sopendre tant i que es te que destacar el 5d9f de la Jove de valls ja que encara no l'havien descarregat mai en la seva historia tot i que la caiguda del 4d9f va fer evident que encara els i queda feina ! Els MT van fer una actuació modesta sense intentar el 2d9fm ni el pd7f però dins del nivell casteller espectacular .




Castellers de Vilafranca : 4d9fa 2d9fm 3d9f pd8fm
Colla Jove de Valls : 3d9f 5d9f in4d9f 4d9f 2pd5
Minyons de Terrassa : 3d9f 5dfc 4d9f pd6
Colla Vella de Valls : 3d9f in3d9fa 3d8a 2d9fmc pd8fmc

2 comentaris:

Mery ha dit...

Que les altres dues colles no van sorprendre tant???
La Joves va descarregar el primer 5d9f de la seva història! acompanyant-lo del 3d9f i el 4d9f (que et torno a dir, primer va ser un intent, però en ronda de repetició el van descarregar!! per tant, no els hi queda molta feina per fer).
I els Minyons van carregar el 5d9f, tot un castellàs!
Si això no és destacable...


PD: molt maco l'intent de 3d9fa de la Vella que no van arribar ni a col·locar dosos al tres...admirable, sí senyor xDD vaya tela!

Pau ha dit...

Jejejeje ja veix que a sortit la radical de la joves .... i lo de minyons es més haviat esta dins del seu nivell !;)


2d8fc dels Castellers de Barcelona