dilluns, 8 de setembre del 2008

Manresa


Desprès de uns dies sense actualitza ja tocava .... i començarem per l'actuació de Manresa i desprès de un Sant Fèlix espectacular el dia següent hi havia actuació, en la qual nosaltres ( els castellers de Barcelona ) tornaven de vacances i amb moltes ganes demostrat amb un intent de 3d8 .... tot i que no es va poguera apreciar amb els punts ja que la actuació per causes de la canalla no es pot dir que va ser bona , tot i que tampoc va ser dolenta ja que no vem caure .


En canvi les altres 2 colles no els i va anar del tot malament ja que els Margenes de Guissona que nomes porten 1 any de vida , van descarregar per primera vegada el 4d7a , tot i que el 4 estava un pel malament i perillava de que caigues el van defensar força be creant axi que el descarreguessin .


I en el lloc dels Tirallongues recuperaven un 4d7a aquesta temporada tot i que en un primer intent no es va poder carregar , en el segons en canvi si però el pila en la baixada del enxaneta va caure probocant axi que nomes estigues carregat.



La foto es del primer 4d7a dels Marganes de Guissona !



Castellers de Barcelona
: 2d7, id3d8, 5d7, id4d7a, 4d7a, pd5


Margeners de Guissona: 4d7, 4d7a, 3d7, vano de 5

Tirallongues de Manresa: i4d7a, 3d7, 4d7ac, 4d7, vano de 5



2d8fc dels Castellers de Barcelona